Alle categorieën
0 0
Alle categorieën
Startpagina
Verlanglijstje
0
Vergelijken
0
Contacten

Ruilen & Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor het retourneren van jouw huis naar ons retouradres zijn voor jouw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €2,99 per pakket. Wij zullen jou een retourlabel toesturen en de kosten van de retourzendingen in mindering brengen bij het terugbetalen van jouw bestelling.

Als je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer worden geretourneerd. Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het goed verpakt is bij retournering.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@epicgoods.nl of je retour aanmelden via jouw Mijn EpicGoods-account. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je kan uiteraard ook gebruik maken van onderstaand modelformulier voor herroeping, maar dat is niet verplicht. We raden aan je retour vooraf aan te melden via de mail, zodat je retour veel sneller kunnen verwerken.